Fashion

Een bril kiezen is net als het kiezen voor een goede outfit!

Uw bril is een van de eerste dingen die mensen aan u opmerken, dus waarom zou u er geen statement mee maken? Met zoveel verschillende stijlen monturen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Hier zijn een paar tips voor het kiezen van de perfecte monturen die bij uw stijl passen.

Met zoveel verschillende stijlen monturen om uit te kiezen, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Hier zijn een paar tips voor het kiezen van de perfecte monturen die bij uw stijl passen. Er zijn zoveel verschillende soorten brilmonturen om uit te kiezen, dat het moeilijk kan zijn om te weten waar te beginnen. Hier zijn een paar tips voor het kiezen van het perfecte montuur dat bij uw stijl past: Als je op zoek bent naar een bril die een statement maakt, ga dan voor iets gewaagds en felgekleurds. Zwarte en bruine monturen zijn altijd klassiek en elegant, maar als je iets wilt dat echt opvalt, probeer dan rood of blauw. Als je de voorkeur geeft aan een meer ingetogen look, zijn er tal van opties in neutrale kleuren zoals zilver of grijs.

Kies een kleur die eruit springt, of houd het juist rustig 

Er gaat niets boven een nieuwe bril om u te helpen de wereld op een geheel nieuwe manier te zien. Maar als het gaat om het kiezen van het juiste montuur, kan het moeilijk zijn om te weten welke kleur het beste bij uw stijl past. Als je op zoek bent naar monturen die een subtiel statement maken, probeer dan een klassiek zwart of bruin. Voor iets levendigers, ga voor een gewaagd rood of blauw. En als je echt wilt dat je bril opvalt, kies dan een paar in een opvallende print of patroon.

Kies de juiste vorm

Je gezichtsvorm is belangrijk bij het kiezen van de juiste leesbril. De verkeerde vorm kan je onevenwichtig doen lijken en de juiste kan je gelaatstrekken versterken. Om je gezichtsvorm te bepalen, trek je je haar naar achteren en kijk je goed in de spiegel. Als je een lang gezicht hebt, wil je een bril kiezen die meer rond of vierkant is. Als je een breed gezicht hebt, ga dan voor smallere monturen. En als je een ovaal gezicht hebt, gefeliciteerd! Je kunt bijna elk type bril dragen!

Trend 

En kijk ook eens om je heen! Zeker als het gaat over stijl, kleding of bijvoorbeeld brilmonturen, dan is er altijd sprake van trends. Het ene jaar is die super opvallende multifocale bril overal te zien, en een paar jaar later zijn de wat meer rustige monturen weer erg hip. Kies wat je mooi vindt, maar ga ook voor een goede middenweg om tijdloos te blijven.

Je houd misschien ook van..