Beauty Fashion

Jouw perfecte zomergarderobe

De lente is in volle gang, én de zomer staat voor de deur. Gek hoe snel die dingen gaan! En wat is een beter excuus om je garderobe uit te breiden dan een verandering in het weer; een warme zomer, veel zonneschijn, en dus de beste reden om nieuwe blouses voor dames of een mooie jurk van travelstof aan te schaffen. Maar hoe stel je nu de perfecte zomergarderobe samen? En hoe vind je kleren die echt bij jou passen? Lees gauw verder voor al ons modeadvies. 

 

De man maken

 

Je garderobe is iets bijzonders; aan de ene kant is het helemaal aan jou hoe je hem samenstelt, en tóch lijken er overal regels voor te zijn. Het ene blog zal je vertellen dat je absoluut een capsule wardrobe samen moet stellen, en de andere keer zal je horen dat je juist met statement pieces moet werken. Is het ironisch dat dit artikel je ook weer garderobe advies gaat geven? Wellicht, maar wij hebben wel maar 1 advies; jouw garderobe, jouw regels. Kleren zijn er om jou een goed gevoel te geven en je jezelf te laten uitdrukken. Dat is het enige wat belangrijk is bij het samenstellen van een garderobe. Maar hoe vind je nu de kleding die echt bij je past, zeker als je je niet thuis voelt in de kleding die je altijd hebt gedragen? 

 

Zoek en vind

 

Op zoek naar een kleding esthetiek die écht bij je past kan nog best een opgave zijn; er zijn enorm veel kledingstijlen, en veel mensen kleden zich ook nog eens in meerdere stijlen. Ga rustig op zoek naar een energie en esthetiek die bij je past; welke stoffen voelen fijn op je lichaam? Wat geeft je genoeg ruimte om te ademen in de zomer, wanneer je het warm hebt? Je kan op een website als Pinterest op zoek naar de beste blouses voor dames of die mooie jurk van travelstof; laat je inspireren door fictionele personages die zich kleden zoals jij dat zou willen, en doe rustig onderzoek naar alle verschillende modestijlen die er wel niet zijn. 

 

Kleren maken de man, maar welke kleren dat zijn is helemaal up to you. Laat je inspireren door je favoriete stijlen, wees niet bang om origineel te zijn en te dragen wat je mooi vindt; ook deze zomer. Vooral deze zomer. 

 

 

Je houd misschien ook van..