Onze huid heft waarschijnlijk het meest te verduren van alle organen in ons lichaam. Het is de grootste aanwezig en staat in direct contact met de buitenwereld. Hier zijn allerlei bacillen die ons lichaam willen binnen treden of UV stralen die onze huid kapot willen maken. Het is daarom soms lastig om een balans te vinden bij het gezond houden. Hoelang mag ik in de zon? Welke zonnebrand factor moet ik gebruiken? Is deze plek iets waar ik mij zorgen om moet maken? Het zijn allemaal vragen die bij ieder van ons wel eens naar boven zijn gekomen.

Dermatologie

Eén van de belangrijkste sub groepen binnen de medische wereld is dan ook de dermatoloog. Voor veel mensen lijkt dit een onderschoven kindje maar veel kwalen hebben eerst uiting op de huid. Een nieuw merk van een echte dermatoloog is Dr Leenarts, zij werkt al jaren als dermatoloog in het ziekenhuis en heeft vrijwel ieder kwaaltje wat met de huid te maken heeft wel voorbij zien komen. Zo is zij ooit begonnen met het mixen van haar eigen crème. Dit is al snel uitgegroeid naar een productenlijn waarbij zo goed als iedere mogelijke benodigdheden voor een gezond uitziende huid in haar repertoire zit. Van een body crème tot dagcrèmes. Alles voor het wassen van het lichaam tot aan de verzorging van het lichaam. Inmiddels is ze ook op tv geweest en bekend geworden van onder andere de Linda, margriet, editieNL en nog meer. Het is een ware revolutie aan het worden op de Nederlandse markt en steeds meer mensen stappen over naar dit merk.

Hoe ze begon

Het is eigenlijk best een leuk verhaal hoe dit merk ooit begonnen is. Zo begon het bij Marjolein Leenarts met een lotion die een verkoelend effect had. Ze zag dat bij de waterpokken mensen er baadt bij hadden om niet aan de plekken zelf te zitten. Het beste wat hier tegen hielp is verkoeling waardoor ze haar eigen verkoelende lotion heeft ontwikkeld. Inmiddels heeft ze dit verder door ontwikkeld naar een heuse waterpokken zalf waar ze al veel mensen mee heeft geholpen. Het is geen geneesmiddel voor de waterpokken maar zorgt er wel voor dat het uit te houden is. Natuurlijk zijn de waterpokken voor kinderen vrijwel ongevaarlijk maar kunnen ze nog steeds een vervelend moment zijn in het opgroeien. Niemand ziet zijn kind graag in pijn dus biedt deze zal dan ook een goede uitkomst tot het lichaam zelf de ziekte heeft bestreden.

Je houd misschien ook van..