Beauty Fashion

Mason Garments: voor al je schoenwensen!

De winter komt eraan! De feestdagen komen eraan! We weten allemaal wat dat betekent; nieuwe schoenen kopen. Dat klinkt misschien een beetje gek, al is schoenen cadeau krijgen voor kerst helemaal zo’n slecht idee nog niet. In ieder geval: ik ga in het begin van de winter graag op pad om mijn wintergarderobe een update te geven. Zeker schoenen. Schoenen zijn ontzettend belangrijk. Kijk, je hoeft er geen 40 paar van te hebben, maar een paar goede schoenen goes a long way. Gelukkig heb je mason garments heren én mason garments dames; voor ál je schoenbehoeftes. 

Normen én waarden 

Er zijn 1001 schoenenmerken die vechten om je aandacht. Daarom was ik ook zo verrast toen ik stuitte op de schoenen van mason. Wat ik nog mooier vind dan hun strakke, Italiaans uitziende sneakerdesigns, is hun bedrijfswaarde. Noem me sentimenteel, maar dit is een bedrijf dat waarde hecht aan authenticiteit en vakmanschap. Een bedrijf dat hun materialen alleen van plekken haalt waarvan ze zeker weten dat de omstandigheden goed zijn. Of tenminste, dat is op te maken uit hun website. Ze geven om zowel hun werknemers, als de klant, als de goederen die ze produceren. Bovendien zien ze schoenen niet alleen als een gebruiksvoorwerp, maar ook als een vorm van zelfexpressie. Dat is een visie die steeds meer voorkomt als het gaat om kleding. De laatste tijd behandelen we kleding en schoeisel, naast als gebruiksvoorwerpen, ook steeds meer als kunstvorm.

Én schoenen 

Maar dan nog even naar de daadwerkelijke schoenen. Principes zijn belangrijk, maar het is natuurlijk ook gewoon fijn als de schoenen er mooi uitzien. Gelukkig is dat bij mason het geval. Dat moet je vooral voor jezelf bepalen, maar je kan niet ontkennen dat de sleek, moderne ontwerpen van de sneakers, toch echt wel een prikkelend uiterlijk hebben. Zowel voor heren als voor dames als voor alles ertussenin heeft mason een breed schoenenaanbod waar jaren van ervaring en vakmanschap in verwerkt zit, en dat is voelbaar. De belangrijkste twee punten voor hun schoenen zijn zelfexpressie en comfort, wat resulteert in een product dat je voeten zowel comfortabel maakt als er mooi uit laat zien.

 

Dus, bij jouw jaarlijkse update van de wintergarderobe; ga ook eens op zoek naar mason schoenen. Wie weet verras je jezelf en neem je toch een paartje mee.

 

 

Je houd misschien ook van..